Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Victoria és Beckham titkai

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!


Posh Spice és vőlegénye, a focista David Beckham 2,5 millió fontos szerződést írt alá, amelynek értelmében a brit tévénézők végigkövethetik az ifjú pár egybekelését az előkészületektől egészen a menyegzőig.

"Az egész olyan lesz, mint egy királyi esküvő, egy popkoncert és egy kupadöntő együttesen" - nyilatkozta a sorozatról a stáb egyik tagja.

A News of the World című lap értesülése szerint a barátok sem hiányoznak az összeállításból, így a Spice Girls és a Manchester United futballistái is megszólalnak. Mel C elmeséli, miként szervezte meg Victoria leánybúcsúztatóját Elton John franciországi villájában, míg David legénybúcsúját Gery Neville, a Manchester United hátvédje irányítja majd Dublinban, a kamerák előtt. És bár az esküvő helyszíne még titok (valószínűleg valahol Írországban lesz), a producer elkötelezte magát arra, hogy bárhol tartsák is, stábja jelen lesz a nagy eseményen.

A felhőtlen boldogságot csupán az árnyékolja be, hogy alig marad idő nászútra, mivel az esküvő utáni hét végén Anglia EB-selejtezőt játszik Luxemburggal, ahol Beckhamre számít a szövetségi kapitány.

(MTI)


Ajánló:

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről