Madonna melltartói még mindig tartják az árukat

Vágólapra másolva!
Újból rekordösszegekért kelt el Madonna néhány melltartója és személyes tárgya egy online aukción. Köztük volt az énekesnő több, még sztárrá válása előtt írt levele, valamint egy, szintén ebből az időből származó elutasító válasz a Millennium Records igazgatójától.
Vágólapra másolva!

Jimmy Lenner, a Millennium Records igazgatójának levele, melyben leírja, hogy Madonna még nem áll készen a sztárságra, a várt összeg kétszereséért, 6000 dollárért (1,68 millió forintért) kelt el az énekesnő életrajzával és egy négy dalt tartalmazó demókazettával együtt - adta hírül a BBC. A Sotheby's aukciós ház és a New York-i Gotta Have It! névre hallgató bolt közös internetes árverésére a világ minden pontjáról, főként az Egyesült Államokból érkeztek licitek.

A személyes tárgyak, ruházati kiegészítők mellett Madonna azon képeslapja is kalapács alá került, melyet barátjának, Ondina Sweetnek írt. "Ha sikerül összeszednem a pénzt, mindenképp elmegyek New Yorkba. Ha nem a siker és a hírnév kedvéért, legalább az élmény miatt" - állt a lap hátoldalán.

Egy másik levélben az énekesnő megköszöni Norman Mailernek, hogy írt róla egy cikket: "Nagy öröm, mikor megértik az embert, és ritka alkalom, ha helyesen is idézik" - olvasható a papíron.

Dennis Rodman kosárlabda-játékoshoz intézett soraiban önmagát régimódinak, ugyanakkor engedetlennek írta le. Itt olvasható az is, hogy Madonna ebben az időben úgy érezte magát, mint egy partra vetett bálna.

A szokásos relikviák közt egy gyöngyös Dolce & Gabbana melltartó, melyet az 1993-as koncertturnéján viselt, 23 850 dollárért (6,7 millió forint); az 1987-es Who's That Girl turné fekete-arany melltartója pedig 20 550 dollárért (5,75 millió forint) cserélt gazdát. Az ehhez tartozó fekete-arany gyöngyös kesztyű több mint 7000 dollárért (1,96 millió forint), ékkövekkel díszített párja pedig több mint 6000 dollárért (1,68 millió) kelt el. A John Gallino által tervezett, a Take A Bow videoklipjében látható öltöny végső ára 13 800 dollár (3,9 millió forint), Jean-Paul Gaultier csipkeruhájának 11 200 dollár (3,13 millió forint), az Evitában viselt cipőnek pedig 3565 dollár (1 millió forint) volt. Az Express Yourself-ért kapott MTV Music Video Award 11500 dollárt (3,2 millió forint) ért új tulajdonosának.

A popsztár jelenleg világkörüli turnén van, mely az újságok szerint erősen megviselte lelki állapotát. Párjával Guy Ritchie rendezővel ugyanakkor közös filmre készül, melyben Madonna egy unatkozó milliomosnőt játszik, aki beleszeret egy kommunista tengerészbe.