A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNEcseki Nándor | Madarász Dóra
17:15AsztaliteniszChun Ting Wong/Hoi Kem Doo-Nandor Ecseki/Dora Madarasz
HUNMuhari Eszter
19:25VívásAuriane Mallo-Breton-Eszter Muhari
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Film is készül az új Gorillaz albumhoz

Vágólapra másolva!
Miután egy interaktív játék főszereplői lettek, hamarosan filmsztárokká is válhatnak a Damon Albarn kreálta, csak virtuálisan létező Gorillaz együttes tagjai.
Vágólapra másolva!

Albarn, aki egyben a Blur zenekar énekese is, a BBC-nek nyilatkozva elmondta, hogy a csak virtuálisan létező csapat legközelebbi albuma a zenekar designját megálmodó és megalkotó Jamie Hewlett új filmjének zenéjeként jelenik majd meg.

Hewlett el akar kerülni minden, zenés filmekben alkalmazott klisét. "Ez csak egy történet lesz, amelynek szereplői a Gorillaz figurái. Arl fog szólni, mit is gondolunk a popvilágról és annak hírességeiről" - mondta az animációs mester.

Albarn hozzátette: a film stílusa is eltérő lesz majd attól, amit ma este a Brit Awards átadóján a Gorillaz fellépését pótlandó mutatnak majd be. Egyébiránt ez a fellépés is érdekes lesz, a zenészek élőben játszanak majd, őket azonban nem láthatjuk, mindössze a filmvásznon pergő képeket.

A Gorillazt hat díjra jelölték a Brit Awards-on. A csapat nyert két díjat az MTV Europe Awardson, hármat a brit Online Music Awardson, és egyet a Q Awards-on is.

Jelölték őket a rangos Mercury-díjra is, de kérésükre később ezt visszavonták. Akkor így nyilatkoztak: "Mercury-díjat nyerni olyasmi, mint egy döglött albatroszt hordani a nyakadban az örökkévalóságig."

Korábban:
Tv-játék készült a Gorillazról
Vásznon turnézik a Gorillaz

CD-ajánló:
Gorillaz

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!