Vágólapra másolva!
Jennifer Lopez ügyvédje április elsején két olyan ügyet is lezárt, amiben a sztárról állítólagos szexfelvételeket birtoklókat perelt.
Vágólapra másolva!

Jennifer Lopez, lévén a világ egyik legszexisebbnek tartott sztárja, s egyben multimilliomos, duplán is ki van téve a zsarolás veszélyének, hiszen egy esetleges meztelen videofelvétel a netezők igen nagy részét érdekelné. Egy ilyen felvétel elterjedése negatív hatással lehetne az eladásokra is, az eset erkölcsi oldaláról nem is beszélve. Ezért van hát, hogy J. Lo ügyvédjét kiadója, a Sony fizeti.

Érdekes módon az első pert így tulajdonképpen egy kiadó indította egy kiadó ellen, hiszen annak alperese a Death Row Records volt. Történt mindez azért, mert Suge Knight, a Death Row főnöke volt az állítólagos felvétel tulajdonosa.

Knight még reklámozni is kezdte a felvételt, amin szerinte Jennifer előző barátjával látható. A terjesztést az interneten képzelte el a kiadója neve alatt, ebből azonban természetesen nem lett semmi, sokak szerint az akciót is csak saját imidzsének erősítésére tervezte.

Miss Lopez ennek ellenére nem tudhatta biztosan, s mint azt ügyvédje elmondta, a pert arra az esetre indították, hátha Knight mégis elkezd felvételeket terjeszteni. A Death Row most - persze jóval kisebb plénum előtt - elismerte, hogy nincs a birtokában semmiféle felvétel Jenniferről.

Mivel Jennifer Lopez nem követelt további kártérítést, ügyét ejtették.


Korábban:
J. Lo gyermeket vár
J-Lo szobalányként hódít

Fórum:
Találkoztam egy sztárral ...

Gyarapítsa CD-gyűjteményét!
J. Lo albumaival