Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Japánba készül a TNT

Vágólapra másolva!
A TNT szeretne nyitni a Kelet felé is, ehhez angol nyelvű best of lemezt készítenek, melyez Császár Előd írt szövegeket.
Vágólapra másolva!

Sűrűsödnek az események a TNT formáció körül, hetente 4-5 koncertet is adnak az ország legkülönbözőbb pontjain. Igaz, terveik ennél jóval merészebbek, úgy vélik, már a Kelet is nyitott lehet zenéjükre.

"Irány a mesés Kelet! E véleményünkben erősített meg bennünket Richie Jonston, aki azért érkezett Angliából, hogy harmadik lemezünket keverje. Szerinte keletről jött zenészeknek Nyugat-Európában esélye sincs. Intivel beláttuk, hogy a Lajtán túl nincs keresnivalónk. De Japánban minden lehetséges, ott már több magyar zenekar is sikerrel járt. Gondoljunk csak a Neotonra…," mondja terveikről Ákos, a frontember.

A zenekar ezért elkészíti legjobb slágereinek angol nyelvű változatát. Ezekhez Császár Előd írt szövegeket. Az If I Only Could See Your Face Again a Bolond aki sír egy lány után című sláger angol változata lesz, de készül a többi siker átirata is.

"Reményeink szerint szeptemberre már kapható lesz a Best of TNT lemez, persze nem ezzel a címmel. Szétküldjük a négy égtáj felé, és reméljük, kapós lesz," - vélekedik Ákos


Korábban:
Meglepetéseket hozott az Arany Zsiráf
Elkészült a 2001-es magyar lemezeladási lista

Gyarapítsa gyűjteményét!
Minden, ami TNT

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről