Budapestre érkezik a Mayday

Vágólapra másolva!
Ha a partyarc nem megy a Maydayre, a Mayday jön el hozzá. Az utazófesztivállá avanzsált német kultuszbuli május 19-én Budapestre látogat.
Vágólapra másolva!

A Mayday eredetileg a DT64 rádióadó megmentésére szervezett jótékonysági rendezvény volt, először Berlinben rendezték meg 1991 decemberében. Hatalmas méretei, extravagáns díszletei, népszerű fellépői, no meg a hihetetlen mennyiségben elfogyott pörgetőszer hamarosan Európa-szerte híressé tette a fesztivált.

A buli évről évre nagyobb lett, tíz évig azonban nem hagyta el Németországot, idén viszont Lengyelország után hazánkba is ellátogat. A budapesti buli különlegessége, hogy a Frankhegy-szervező DJ- és dekorpáros Dork&Kozma nemcsak fellép, de külön termet is kapott, amit természetesen be is világítanak majd a tőlük megszokott különlegesen összetett formákkal és színekkel.

A rendezvényre május 19-én a Hungexpo területén, az F és F2 pavilonokban kerül sor, 18 órától másnap délelőtt 10-ig szól majd a zene.

A fellépők közül - a teljesség igénye nélkül - megemlítendő a WestBam (D), Marc Spoon (D), Marco Zaffarano (I), Umek (SLO) vagy Blank & Jones (D) neve.

A nemzetközi szcéna szereplői mellett hazai DJ-k is hallhatók lesznek: Budai, Kühl és Newl.

Az este live actekben sem szűkölködik majd, így többek között Lexy & K-Paul (D) és Felipe (A) játszik majd a live act színpadon.

A nagyterem stílusától kissé eltérő zenék hallhatóak a kistermekben. A Frankhegy - Dork&Kozma teremben ráadásul a egészen különleges látványvilág fogadja majd az odalátogatókat.

Akik pedig amiatt aggódnának, hogy a magyar Mayday minőségileg elmarad az eredetitől, nos, a franchise-rendszerben rendezett party kinézetében és hangrendszerében sem lesz semmi kivetnivaló, a szervezők ugyanis csak akkor engedik használni a kultikus nevet, ha minden körülmény megnyeri a tetszésüket.


Korábban:
Másfél millióan parádéztak Berlinben
Cintula is kever a Budapest Parádén

Rendeljen jegyet a Maydayre!