Jay Kayt lefejelte egy fotós

Vágólapra másolva!
A klónok támadásának londoni promóvetítését követően a Jamiroquai frontembere verekedésbe keveredett egy fotóssal. Az őt többször lefejelő férfit Jay Kay "állatnak" titulálta, s azt mondja, megtesz minden tőle telhetőt, hogy az elnyerje méltó büntetését.
Vágólapra másolva!

Fotó: DPAMájus 15-e hajnalán, A klónok támadásának promóvetítését követően nagy estélyt rendeztek a St. Martins' Lane Hotelben, amelyre számos sztár hivatalos volt. Jay Kay egy óra körül kiment a kocsijához. A kocsi történetesen egy új Bentley, amit a köztudottan autóimádó sztár nemrégiben csaknem 110 millió forintnak megfelelő összegért vásárolt.

A probléma azzal kezdődött, hogy a kint tolongó fotósok egyike megkarcolta az autócsodát, sőt, Jay Kay szerint bele is rúgott. Kedvencének bántalmazását az énekes nem tűrte szó nélkül, az esetből vita keveredett, a vitából verekedés lett.

Az eredmény: Jay Kay orra betörve, a hősies harc jelenetei megjelentek a Daily Mirrorban. Az egyik képen világosan látszik, amint a fotós lefejeli a sztárt, s az is jól kivehető, miként próbálják barátai elérni Jay Kayt s leállítani a csetepatét.

A rendőrség még nem emelt vádat, mindkét fél azt állítja, a másik volt a kezdeményező.


Korábban:
Jay Kay coffeeshopja
Jay Kay és Anastacia együtt dolgozna

Gyarapítsa CD-gyűjteményét
a Jamiroquai albumaival!