Új Guns N Roses album szeptemberben

Vágólapra másolva!
Kilenc év után újabb Guns N' Roses lemez megjelenését ígéri Axl Rose. A Chinese Democracy megjelenését három éve halasztgatja az egykor hatalmas népszerűségnek örvendő csapat eredeti tagjaiból mostanra egyedüliként megmaradt énekes.
Vágólapra másolva!

A Guns N' Roses év eleji meglehetősen balul sikerült koncertjei után ismét fellépéseket vállalt: a Leeds Fesztivál után Londonban két alkalommal is színpadra lépnek. Az idők folyamán feloszló, újraalakuló, közben egyre fogyatkozó, és mostanra a közönség és szakma által egyaránt leírt együttes alapítóiból mára csak az énekes Axl Rose tagja a Gunsnak. Ennek ellenére a név maradt a régi. Axl évek óta tervezgeti, hogy feléleszti a csapatot; új albumot adnak ki, koncertturnéba kezdenek.

A Chinese Democracy hivatalosan három évvel ezelőtt szeptember másodikán jelent volna meg. Ez volt legalábbis az első hivatalos időpont, nagyjából minden évre jutott egy. Az undercover.com most tudni véli: szeptember másodika a megjelenés dátuma, a lemez elkészítői pedig: Robin Finck és Buckethead gitárosok, Chris Pittman és Dizzy Reid billentyűsök, Tommy Stinson basszusgitáros, no meg az énekes Axl Rose.

Egy azonban biztos a januári koncertbeszámolók alapján: ha Axl fel akarja éleszteni a Gunst, először magát kell felélesztenie. A közönség ugyanis nem egy megfáradt és megöregedett sztárra vár. Sokak szerint azonban ez már túl nagy feladat a számára.

Korábban:
A Guns nem adja fel
A Guns csúfos visszatérése
Axl Rose, a gyermekek titkos támogatója

Gyarapítsa CD-gyűjteményét
a Guns albumaival!