Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Madonna és Guy Kabbala-partija

Vágólapra másolva!
Emlékezetes születésnapi partit rendezett Madonna férje, a brit filmrendező Guy Ritchie 34. születésnapja alkalmából -megpróbálta férjét igazi vallásos élményben részesíteni a zsidó misztika egyik fő alkotásának, a Kabbalának segítségével.
Vágólapra másolva!

Mindez Ritchie születésnapján, szeptember 10-én került megrendezésre a New York-i Kabbala Központban. A Wenn hírügynökség jelentése szerint: "A vendégekkel már hetekkel korábban közölték, hogy ne csináljanak más programot maguknak erre a napra. A teljes titoktartás miatt Madonna nem mondta meg a pontos helyszínt, csak kocsikat küldött a meghívottakért, és a színhelyre szállíttatta őket." Egyszer már tartottak ott bulit, a Kabbala tanulmányozásával egybekötve. Ez a judaizmusnak az a misztikus ága, amit Madonna már öt éve tanulmányoz, és Ritchie-vel együtt fanatikusan követ. Annyira belemerültek, hogy most már minden szerdán Kabbala-órát tartanak Los Angeles-i otthonukban."

Kabbala információs központhttp://kabbalah.info/

Az eset egyébként nem egyedi, Madonna egy korábbi, 1997-ben rendezett Kabbala-koktélpartijáról még a Time magazin is közölt le képet egy, a misztikus tanok továbbéléséről készült összeállításában.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről