Vágólapra másolva!
Letartóztatási parancsot adtak ki Bobby Brown ellen, miután az énekes a bíróság helyett az American Music Awards díjkiosztójára látogatott el. Whitney férje pechjére ehhez ráadásul még az állam határait is át kellett lépnie, ami szintén ellenkezik az ellene hozott bírói rendelettel.
Vágólapra másolva!
Forrás: MTI
Bobby és Whitney

Letartóztatási parancsot adott ki a bíróság Bobby Brown ellen, miután az énekes nem jelent meg a szokásos heti találkozón az ügyészénél. Ráadásul elhagyta Georgia államot is, ami szintén ellenkezik az ellene hozott bírói rendelettel. Brown az American Music Awards díjkiosztó ünnepségén vett részt, az elutazáshoz korábban engedélyt kért a bíróságtól, amit azonban elutasítottak. A rendelet megszegése miatt az ügyben eljáró bíró kihirdette: Brown körözés alá helyezi. Az énekes ügyvédjén keresztül tudatta, napokon belül feladja magát.

Bobby Brown ellen két eljárás is folyamatban van: tavaly novemberben marihuánát találtak nála, és azt is felrótták neki, hogy túl gyorsan vezetett, ráadásul jogosítvány és biztosítás nélkül. Emellett 1996 tavaszán ugyancsak szabálytalan közlekedés, valamint ittas vezetés miatt jelentették fel, mivel itt próbaidős büntetést kapott, most ezt az esetet is felülvizsgálják.

Brown kihágási listája persze nem merül ki ennyiben: 1998-ban Floridában tartóztatták le ittas vezetésért, az énekes akkor összetörte felesége sportautóját is. A vétségért öt napot kellett börtönben töltenie, majd próbaidőre elengedték. Brownt egyszer Whitney Houstonnal együtt is letartóztatták, 2000-ben az Egyesült Államok vámhatóságai úgy találták, hogy a Bahamákról hazatérő házaspár megszegte a behozatali törvényeket.

Brown, énekesként, a nyolcvanas években élte fénykorát, amikor a New Edition nevű együttes tagja volt. Brown még csak 14 éves volt, amikor Candy Girl című daluk a slágerlista első helyére került.