Olaszország
21:002024. június 15.
Albánia
Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia

Öldöklő harcok Barry White vagyonáért

Vágólapra másolva!
Öldöklő vita indult meg Barry White, az elmúlt pénteken elhunyt soullegenda lehetséges örökösei között. Az énekes jelenlegi és volt családja már a halálos ágyán fekvő beteg feje fölött elkezdte a harcot a vagyonért, melynek pontos méretéről senki sem tud biztosat.
Vágólapra másolva!

Forrás: EPAA színpadtól távol, a csukott ajtók mögött Barry White élete kevésbé volt napfényes és romantikus, mint azt számai alapján sejteni lehetett volna. Családi és személyes kapcsolatai kusza hálóját két ex-feleség, kilenc gyermek és egy szerető bogozta a jogászok számára is talán kibogozhatatlanra, így a 100 millió eladott lemez és ki tudja hány ezer fellépés hozta vagyon sorsa ugyancsak kétséges. Különösen, miután szeretője, a 37 éves Katherine Denton alig néhány héttel ezelőtt adott életet Bariannának, White legkisebb gyermekének.

A legnagyobb csaták természetesen White feleségei és szeretői között dúlnak; a barátok szerint a viták és üvöltözések már a paralizáltan és beszédképtelenül fekvő énekes kórházi ágyánál megkezdődtek. Természetesen mindenkinek van indoka arra, hogy miért éppen neki járna a legnagyobb szelet a tortából. Mary, az énekes első felesége, négy gyermekének anyja éppen elsőségére hivatkozik. Glodean, az elhagyott második hitves azzal érvel, hogy White-tal hivatalosan még mindig összeköti őket a törvényes kapocs, Katherine pedig mindenkit arra emlékeztet, hogy a szokásjog szerint ő számít a dúsgazdag elhunyt "feleségének". Hét éve élnek együtt, és bár a feleségek által követelt apasági tesztet megtagadta, gyermeket is szült az énekesnek. Végrendelet egyelőre nem került elő.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről