Beckham szerződtette Castro testőrét

Vágólapra másolva!
Victoria Beckham férje, David családja testőrének szerződtette azt a volt kubai kémet, akinek kódneve "Otto" ügynök, és aki 15 éven keresztül dolgozott Fidel Castronak.
Vágólapra másolva!

A legnevesebb spanyol futballklubban, a Real Madridban focizó Davidet nagyon meggyőzte a férfi kalandos önéletrajza, és a kubai ügynököt nevezte ki a családja biztonságáért felelős 12 tagú stáb vezetőjének. A Beckham család azért döntött a férfi alkalmazása mellett, mert a csak angolul beszélő biztonsági emberei egyre több vitába keveredtek a spanyol fotósokkal, akik a híres család minden egyes lépését követték.

"Hihetetlennek tűnik, hogy David Beckham biztonságát olyan ember felügyeli, aki egykor a legrettegettebb ember volt Kubában. Fidel úgy tekintett rá, hogy egyike azon kevés embereknek, akikre valóban számíthat. David tud erről és pont ezért választotta őt. Az, hogy tud spanyolul, sokat segít, hogy csökkenjen a feszültség Beckham testőrei és az őt követő fotósok között. Az emberek nem állnak majd Otto útjába. Jelenléte elég ahhoz, hogy mindenki kétszer meggondolja, hogy zaklassa-e a Beckham családot" - mondta egy bennfentes.