Vágólapra másolva!
Mariah Carey látványos, 250.000 angol fontba kerülő Halloween-partit tartott Londonban. A menő, The Collection nevű klubba több sztárt, köztük Beyonce Knowles-t, Pinket és az Atomic Kitten együttes tagjait is meghívta.
Vágólapra másolva!

A meghívott vendégek jelmezben érkeztek - előírás volt, hogy a jelmez "ijesztő és szexi" legyen - az énekesnő padig hableánynak öltözve várta őket, írja a WENN. "Ez a legnagyobb parti, amit valaha is adott - ehhez fogható még nem volt. Nagyszerű alkalom a számára, hogy végre lazítson egy kicsit. Az elmúlt öt hónapban Ázsiában, Amerikában és Európában turnézott, és nem volt lehetősége a pihenésre" - közölte egy barátja.

A sztár számos ajándékot kapott a meghívottaktól, a számára legkedvesebb ajándékot Haji Al-Muhtadee hozta, aki nem más, mint a Brunei szultán fia, kinek vagyonát 48 milliárd dollárra becsülik. Mariah rögtön fülébe is tette a 30.000 fontot érő fülbevalót, és állítólag sugárzott a boldogságtól. "Mariah-ról mindenki úgy tudja, hogy a legnagyobb díva a világon, de minden megváltozott. Soha nem láttam ennél boldogabbnak, sem pedig barátságosabbnak" - mondta a parti egyik résztvevője. A teremben rózsaszirmok borították a padlót, a dohányzás pedig határozottan tilos volt.