J-Lo is laktanyát látogatott

Vágólapra másolva!
Jennifer Lopez is koncertet adott az afganisztáni háború miatt mozgósított katonáknak. Az énekesnő a németországi csapatokat látogatta meg.
Vágólapra másolva!

Akárcsak Mariah Carey, Jennifer Lopez is amerikai csapatokat látogatott meg európai turnéja végén, hogy koncertjével lelkesítse az Egyesült Államoktól távol állomásozó katonákat. Míg Mariah Carey Koszovóba utazott, J-Lo a németországi Ramsteinban koncertezett. A Puerto Ricó-i származású énekesnő Kid Rock és Ja Rule társaságában lépett színpadra.

J-Lo megjelenése a katonák közt "olyan volt, mint egy humanitárius segélycsomag" - mondta Carson Daly, az estet szponzoráló MTV házigazdája.

A fűtetlen repülőgép-hangárban Lopez szokásához híven meztelen derékkal, lenge topban és szűk szoknyában jelent meg. Így adta át csillogó helikopterek között az otthoniak jókívánságait a körülbelül 1500 fős csapatnak. A koncertre december 8-án szombat este került sor, de az MTV kérésére vasárnap estig zárolták a fellépésről származó információkat.

Miközben Lopez a legnagyobb slágereit adta elő, a hangáron kívül ujjongó katonák felmásztak a tankokra és egyéb harci gépekre, majd táncolni kezdtek. A szexis énekesnő hozta szokásos vérpezsdítő formáját, sőt még egy az alkalomhoz illő "katonás jelenetet"is beépített a show-ba, melyben ő maga alakította az őrmestert.

A katonák azonban nem teljesen voltak megelégedve a szexszimbólum teljesítményével. Hiányolták ugyanis, hogy Lopez nem vegyült el közöttük, mint Kid Rock és Ja Rule, akik a koncert előtti estet a csapatokkal együtt töltötték.


[origo]

Korábban:

Mariah Carey katonákat boldogít

Geri Halliwell megtarthatta koncertjét a brit alakulatoknak