A Guns csúfos visszatérése

Vágólapra másolva!
A már egy éve passzív együttes első koncertsorozata kudarcokkal zárult.
Vágólapra másolva!

Axl, amikor rockol
Guns N'Roses

Az egykor óriásfesztiválokon főidőben játszó Guns N'Roses még az 1400 főt befogadni képes Hard Rock Cafét sem tudta megtölteni nézőkkel. Elmaradoztak a exkluzív fellépések fényét emelő hírességek is, mindössze Rick Rubin producer, és a hírhedt pornószínész, Ron Jeremy jelent meg a színen, néhány kolleginájával.

Így hát Axl Rose, aki mostanra az egyedüli tag az alapítók közül, nem hivatkozhatott arra, hogy a hely hiányában nem engedi be a szintén alapító Slash-t, aki 30-án megpróbált bejutni a klubba.

A kellemetlenségek még ezzel sem értek véget. Axl többször is kénytelen volt elhagyni a színpadot mikrofonja meghibásodása miatt, és láthatólag teljesen apatikus és tanácstalan volt a banda jelenét és jövőjét illetően, amit ráadásul nem habozott ott helyben közölni rajongóival.

A közönség mindkétszer csalódottan távozott, mivel friss anyagok és megújult életerő helyett pusztán a tavalyi újévi koncert másolatát és egy kiábrándult frontembert kaptak. A koncertről hang- és filmfelvétel készült, a csapat azonban nem nyilatkozott arról, mik is a tervei a felvett anyaggal.

Ajánlat:
Las Vegasban koncertezik a Guns