Videóra vették szex közben Jaggert

Vágólapra másolva!
Magas összegért árulja Mick Jaggerről titokban készített szexvideóját egy Las Vegas-i táncosnő.
Vágólapra másolva!

A magát Irisnek nevező 18 éves szőke táncosnő azt állítja, nem direkt csalta csapdába a korosodó rocklegendát. Az aktus előtt véletlenül kapcsolódott be a kamerája, amikor a szállodai szobában a földre ejtette azt.

Az élelmes hölgy egy ügynökséget is megbízott azzal, hogy próbálják meg jó pénzért eladni a húszperces filmet és a sztorit. A színes pletykáért minimum 60 ezer dollárt szeretne Iris - adta hírül a brit Mirror, amelynek szintén felajánlották megvételre az anyagot.

Iris ügynöke a sztár és a lány megismerkedésének részleteit is felvázolta az újságnak. Ezek szerint Iris egy bevásárlóközpontban ismerkedett meg az 58 éves Jaggerrel, amikor autogramot kért az énekestől. Állítólag a hétgyerekes Jagger szinte azonnal megadta Irisnek szállodai szobája számát, és meghívta egy italra.

Még aznap este találkoztak az Aladdin Hotel folyosóján, rövid ideig beszélgettek, majd Jagger a lakosztályába invitálta a lányt, ahol Iris rögtön a hálószoba felé vette az irányt.

A Mirror szerette volna megkérdezni az ügyről a rocksztárt is, helyette azonban csak egy barátját sikerült elérnie, aki szerint semmi különös nincs abban, amit Jagger tett, hiszen szabad, egyedülálló férfi. A barát mellesleg régi, ócska trükknek minősítette Iris produkcióját.

Egyébként egyszer már nagy árat fizetett Jagger egy egyéjszakás kalandért. 1998-ban egy ilyen alkalommal ejtette teherbe Luciana Morad brazil modellt. Ezt a békát már nem tudta lenyelni az énekes felesége, Jerry Hall, és tizenhét évi házasság után elvált Jaggertől.

Ajánlat:

Mick Jagger egyik rajongói oldala

A Rolling Stones hivatalos oldala