DMX, a békepropaganda sztárja

Vágólapra másolva!
DMX, az amerikai reppersztár belegyezett, hogy gyereknek szóló fegyver- és állatkínzás-ellenes hirdetésekben és propagandaanyagokban szerepeljen. Cserébe elengedik börtönbüntetését, amit pontosan ehhez hasonló erőszakos cselekedeteiért szabott ki rá a bíróság.
Vágólapra másolva!

DMX

Ezenfelül minden állatkínzásért 1000 dollárt kell fizetnie, ami nem valószínű, hogy gondot jelent a dúsgazdag énekesnek. Egyben elejtették a felesége, Tashera Simmons ellen kiskorú veszélyeztetésért és fegyverbirtoklásért emelt vádakat is. A bíró az ügyészséget kérte fel arra, hogy március 15-ig dolgozza ki, milyen reklámokban és hányszor kell majd a reppernek szerepelnie.

DMX eddigi legkomolyabb ügye azzal kezdődött, hogy még 1999 júniusában valaki rálőtt menedzserére, aki mellesleg egyben unokatestvére is. Miután megtalálták a sztár feleségének pénztárcáját az esettől nem messze, az ügyészség házkutatást rendelt el.





Egy az erőszak elvetéséről, a fegyverek szemétre hajításáról és kíméletes állattartásról beszélő gengszter-repper ugyanis könnyen veszíti el addigi rajongói táborát.