Kid Rock sanyarú gyermekkora

Vágólapra másolva!
Kamaszkorában Kid Rockot drogrehabilitációs intézetbe küldték a szülei, annak ellenére, hogy - akkor legalábbis - nem narkózott.
Vágólapra másolva!

Amikor az amerikai énekes bátyja, Billy rászokott a kábítószerre, szülei egy hihetetlen pszichológiai húzással összes testvérét is beküldték vele az intézetbe, hogy elősegítsék leszokását.

Kid Rock így emlékszik vissza: "Azt hiszem, füvezett, nem tudom pontosan. De mindnyájunknak be kellett menni vele, hogy segítsük. Én meg föl voltam háborodva, mert nem narkóztam.

Az egyik terápiás foglalkozáson az egyik lány rám üvöltött: 'Szóval szerinted olyan jó fej vagy? Akkor miért hallgatsz a bátyádról?' Én meg durván beszóltam neki. Amikor nem voltam hajlandó bocsánatot kérni, a szüleim megparancsolták, hogy szedjem a sátorfámat. Úgyhogy összeálltam a haverommal, és nyárra kiköltöztem a gettóba."

Billy még most is szülővárosukban, Royal Oakban él. "Ma már van helye, ahol üldögélhet és füvezhet" - meséli Kid Rock.

"Fiatalkorában volt egy traktorbalesete, és le kellett vágni a lábát. Azt mondják, a baleset miatt annyi vegyszert pumpáltak bele, hogy attól lett függővé. Szerintem, ha élvezi a narkózást, hadd csinálja. Remélem, ismeri a korlátait, de amúgy engem nem zavar."

[Wenn]

Korábban:
Pamela Anderson sztriptíztáncosnő lenne

Ajánló:
The History Of Rock/Kid Rock CD