Húszmillió dollár Osbourne-éknak a folytatásért

Vágólapra másolva!
Az MTV az Osbournes hihetetlen sikerein felbuzdulva újabb két sorozatnyi rész leforgatásáról kezdett tárgyalásokba a hirtelen nagyon is népszerűvé vált családdal. Tekintettel azonban a megnövekedett érdeklődésre, a klán az első sorozatért kapott összeg tízszeresét kéri.
Vágólapra másolva!

A tárgyalások jelenlegi állása szerint az Osbourne család húszmillió dollárt kap két újabb sorozatnyi Osbournes-epizód forgatásáért. Ha az üzletet sikeresen nyélbe ütik, ez lesz a tv-sorozatért szereplőnek valaha is kifizetett legnagyobb összeg. Ugyanakkor természetesen a család is jelentős gázsinövekedést könyvelhet el: az első tíz epizódért ugyanis mindössze 200 ezer dollárt kaptak.

Amerika kedvenc működésképtelen családja egyelőre szerződtette az Endeavor ügynökséget, hogy az képviselje őket az MTV-vel folytatott tárgyalásokon. Úgy tudni, a zenei csatorna rögzítette, hogy a teljes összeget csak a második sorozat hasonló sikere esetén hajlandó kifizetni.

Azt a bizonyos hasonló sikert persze nem lesz egyszerű elérni. A legutolsó részt ugyanis az Egyesült Államokban csaknem nyolcmillióan nézték meg, s ezzel az Osbournes nemhogy az MTV legsikeresebb sorozatává vált, de a nagy klasszikus szappanoperák mezőnyébe küzdötte fel magát.

Persze a rekordösszegű szerződés nem egyenlő a várható teljes bevétellel, hiszen ebben nincsenek benne a sikerből - különösen az Egyesült Államokban - kisajtolható további pénzek, mint például az Osbourne-bögrék, pólók, plüssmedvék és tapéták. Annak szemléltetésére, hogy milyen pénzügyi lehetőségek rejlenek a sorozat sikerében, talán elég megemlíteni, hogy a Sony soundtrack albumot is megjelentet, amin többek között szerepel Madonna Papa Don't Preach című száma, Kelly Osbourne előadásában.

Sharon Osbourne, akit a Variety riporterei kerestek fel, elmondta, hogy örül a felkérésnek, és örül, hogy az MTV-vel folytathatják a sorozatot, hiszen a csatorna munkatársai gyakorlatilag a mindennapi életük részévé váltak.

A klán, amely egy csapásra sikeres lett - ismertségük felülmúlja Ozzyét fénykorában - már kilépett az MTV kereteiből is, szerepeltek a Rolling Stone és az Entertainment Weekly címlapján is, és a hétvégén a Fehér Házban megrendezett estélyre is meghívást kaptak a Fox News Channel vendégeiként.


Korábban:
Osbourne-ék az MTV legsikeresebbjei
Ozzy Osbourne a kék tabletta rabja lett

Fórum:
I want my MTV

Gyarapítsa CD-gyűjteményét:
Ozzy albumaival

Ajánlat:
Osbourne-ék, minden mennyiségben