Britney egykori kedvese ellenségével

Vágólapra másolva!
Britney Spears az 'N Sync, és így volt kedvese, Justin Timberlake legnagyobb riválisával, a Backstreet Boys egyik tagjával, Nick Carterrel készít közös felvételt Nick szólólemezére.
Vágólapra másolva!

"Nick persze azt szeretné, ha átütő sikere lenne új lemezével. Volt mersze felkérni Britneyt, aki a legnagyobb meglepetésére végül elvállalt egy duettet. Nick egy ideje jó barátságban van Britneyvel, ennek ellenére álmodni sem mert arról, hogy beleegyezik majd a közös produkcióba," - mondta egy barát.

Britney és a többiekhttp://forum.origo.hu/forum/forumServlet?act=show&fid=3366Britney Spears hivatalos honlapjahttp://www.britneyspears.com/home/index.php

A két fiatal sztár kapcsolata a kezdetekkor nem volt túl mesés. Nick nem becsülte sokra Britney Spearst, és véleményét soha nem rejtette véka alá. Később aztán bocsánatot kért, amiért felszínesen ítélte meg. "Ők ketten a zenei élet legnagyobb sztárjai közé tartoznak, a duett pedig egy nagyon szexi szám lesz, még merészebb klippel" - vélekedik a Sun riportere a klip várható sikeréről.

(Wenn)