Robbie kaphatja a legzsírosabb brit lemezszerződést

Vágólapra másolva!
A Take That egykori sztárja hamarosan a világ egyik legjobban fizetett előadóművészévé válhat. Robbie-ért sorban állnak a lemezcégek.
Vágólapra másolva!

Robbie Williams a közeljövőben minden idők legdrágább brit lemezszerződését írhatja majd alá, ha sikerül választania az EMI és a Universal cégek között. Az EMI, az énekes korábbi lemezkiadója 60 millió dollárt ígért arra az esetre, ha meghosszabbítják a szerződést, a Universal pedig állítólag 90 milliót lenne hajlandó fizetni.

'Eddig is voltak már hatalmas összegű szerződések, de ez minden rekordot megdönt majd. Robbie nem csak a szigetország legnagyobb sztárja, a világon mindenhol hatalmas sikereket ért el, kivéve Amerikát. Akármihez kezd, nagy siker lesz belőle. Néhányan aggódtak, amikor popzenészként elkészítette a Swing When You Are Winning című albumot, ami egyébként a legsikeresebb brit album volt a múlt évben, de az is bejött neki' - mondta egy bennfentes.

'A legtöbb nagy lemezcég érdeklődik iránta. Az új szerződés hatalmas összegről szól majd' - mondta a sztár szóvivője. 'Nem titok, hogy szerződtetni akarjuk. Ha sikerül, befuttatjuk Amerikában. Bármit megadnék, amit csak kér' - nyilatkozta még májusban Lucian Grange, a Universal kiadó brit részlegének főnöke.

Korábban:
Robbie Williamst a Csillagok háborújába várják
Boy George szerint Robbie meleg