Be akarja tiltatni Eminem White House című klipjét a denveri iskolai mészárlás egyik áldozatának édesapja. A férfi szerint a rapper klipje, amelyben egy iskolai lövöldözés képei is felvillannak, rossz hatással van a fiatalokra.

Forrás: MTISértőnek és veszélyesnek tartja Eminem White House című klipjét a Columbine High Schoolban elhunyt egyik diák édesapja, ezért azt szeretné, ha betiltanák a botrányairól hírhedt sztár alkotását. A rapper White House című klipjében többek között az is látható, hogy valaki a Fehér Ház gyepére vizel, hogy széttépik az amerikai Alkotmányt, valamint egy iskolai lövöldözés képei is felvillannak.

1999. április 20-án a denveri oktatási intézményben tizenhárom diák halt meg, miután két társuk, akik később öngyilkosok lettek, Hitler születésnapján lövöldözni kezdtek az épületben. A tragédiát egyesek annak tulajdonítják, hogy a lövöldöző diák nagy rajongója volt Marilyn Manson-nak.

Darrell Scott, aki a lányát, Rachel-t vesztette el a tragédiában, a következőket mondta: "Eminem hatással van a fiatalok életére. Nagyon figyelnünk kellene arra, milyen hatások érik a fiatalokat a médiákon keresztül. Őseink ennél sokkal kevesebbért, lázadás vádjával bebörtönözetek embereket. Arra szeretnék kérni minden fiatalt, hogy ne költsék a pénzüket ilyesmire és ne a lányom és mások halálán szórakozzanak" - szólt az édesapa üzenete a fiataloknak.

Korábban:
Eminem saját magát alakítja