J-Lo karrierje végén gondolkodik

Jennifer Lopez azt nyilatkozta, kész feláldozni karrierjét, ha gyermekei születnek.

fotó: HölgyfórumA sztár, aki énekesként és színészként is ismert, úgy érzi, néhány éve már kész rá, hogy családja legyen és háttérbe szoruljon szakmai pályafutása. Lopez, aki eddig kétszer házasodott, azonban azt mondta, csak akkor szül, ha újra házasságban él majd.

"Kiegyensúlyozatlan volt az életem, mert túlzottan koncentráltam a munkámra. Ha egyszer valakit elkap a gépszíj, egyre több fontos dolgot áldoz fel, különösen igaz ez a családjával való kapcsolatára. Mindig olyan házasságban akartam élni, amelynek gyerekek a gyümölcsei, ezért, ha gyerekeket akarok, újra meg kell házasodnom, Elérkeztem már arra a pontra, hogy a családalapításon gondolkodjam, néhány évem azonban még van. Egy gyermek áldás lenne az életemben, és teljes mértékben megérné az áldozatot" - mondta az énekesnő, aki jelenleg Ben Affleck színésszel jár.

Jennifer Lopez a családalapításig azonban, eddig ismert programja szerint, megpróbálja minél hatékonyabban kihasználni az idejét. Az énekesnő áprilisban 40 állomásos amerikai koncertkörútra indul, amelyen új albumát mutatja be.

KAPCSOLÓDÓ CIKK