Vágólapra másolva!
Michael Jacksont újra beperelték. Egykori munkatársai csalással vádolják és több mint 20 millió dollárt követelnek tőle. A sztárt egy interneten megjelent, pedofíliáját bizonyítani akaró tanúvallomást is kellemetlen helyzetbe hozhatja.
Vágólapra másolva!

Forrás: MTIA Jackson International Llc volt vezetőjét, Myung Ho Lee-t és Marcel Avram koncertszervezőt az énekes befektetési tanácsadója, Kathleen Kelly követi a felperesek sorában. A hölgy 2 millió dolláros kifizetetlen bérén felül 10 millió dollárt is követel. Kelly ügyvédje szerint Jackson minden pénzügyi tranzakció után hülyének tetette magát. Szerinte a sztár a médiából kívánt megélni, anélkül, hogy szerepelnie kellene. "Az volt az érzésem, hogy nem szeret élőben szerepelni" - mondta. Az ügyvéd a sztár furcsa üzleti módszereiről is beszámolt: "Egyszer egy vajákos embert is hívott. Pénzügyi tanácsot akart kérni ettől a vudu-fickótól. Összevesztek egymással, és a vajákos ember rontást tett Michaelre, amíg o ki nem fizette a neki járó pénzt."

Nyerjen Twin Peaks-relikviákat

Játsszon Twin Peaks-játékunkon, nyerjen DVD-t és más relikviákat!

A sztárt egy interneten megjelent, pedofíliáját bizonyítani akaró tanúvallomást is kellemetlen helyzetbe hozhatja. Egyelőre csak a gyámügy vizsgálódik, de rendőrségi eljárást nem indítanak Michale jackson ellen, akit a múlt héten sugárzott dokumentumfilmje miatt sokan pedofíliával vádolnak. Újabb fordulatot jelent azonban az ügyben, hogy a világhálóra került a ma 23 éves Jordy Chandler eskü alatti tanúvallomása, amelyben részletesen felfedi a kettőjük közötti szexuális kapcsolatot. "Ha ez a sok szenny mind igaz, akkor Jackónak vége. Azonban én még mindig azt hiszem, hogy a fiú családja egyszerűen csak pénzt akar kicsikarni tőle" - nyilatkozta Jackson egyik barátja, aki meglepődve olvasta a vallomást, amelyről eddig nem derült ki, hogyan került az internetre. A The Smoking Gun website-on négy oldalon keresztül olvasható a vallomás, amelyet Chandler egy tíz évvel ezelőtti perben. Az eljárást a gyermek szülei záratták le, akik megelégedtek a peren kívül kapott 20 millió dollárral, azaz közel 5 milliárd forinttal.