Jacko volt felesége irtózik a múltjától

Vágólapra másolva!
Lisa Marie Presley, az Amerika egyik legnagyobb bálványaként számon tartott énekes, Elvis Presley lánya ismét kísérletet tett arra, hogy tisztázza Michael Jacksonnal kötött ellentmondásos házasságának részleteit. Lisa Marie az amerikai Rolling Stone magazinnak nyilatkozva elmondta: szerelemből ment férjhez a "pop királyához", teljes értékű házaséletet éltek, ám a popsztárnak már az abnormalitásba hajló különcsége lassan kikezdte a "híres lány" idegeit.
Vágólapra másolva!
Forrás: MTI
Az exfeleség

Michael Jackson és Lisa Marie Presley házassága az egyik legkülönösebb és legmegmagyarázhatatlanabb frigy volt, amely valaha köttetett Hollywoodban - s ahogy egyre több minden derül ki a pár életéről, a kijelentés is egyre inkább tűnik igaznak.

Az önmagát a "pop királyának" becéző énekes és Amerika egyik legnagyobb bálványaként számon tartott Elvis Presley egyetlen gyermeke 1994-ben - röviddel megismerkedésük után - házasodott össze. A sajtó és a közvélemény által eleve kétségesnek tartott szerelmük nem tartott soká - Presley 1995-ben beadta a válókeresetet férje ellen.

Lisa Marie többször is igyekezett tisztázni magát Jackóhoz fűződő kapcsolatát illetően, mégis a ma napig titok övezi bizarr románcuk hátterét. Válásuk óta számtalan pletyka jelent meg magánéletükről, gyakorta állították: Michael fizetett a "híres lány"-nak, hogy házasságuk révén javíthasson kétes hírnevén. Ez idő tájt pedofília vádjával bírósági eljárás indult a popsztár ellen - a sajtó, a közvélemény leáldozóban lévő zenei pályája helyett szinte kizárólag magánéleti botrányaival foglalkozott, ahogy azt azóta is teszi.

Lisa Marie Presley honlapjahttp://www.lisapresley.com/news/news_archives.htmlLisa Marie fotógalériájahttp://www.altocelebs.com/p/lisa-marie-presley/Michael Jackson - hiszi, nem hiszi?http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=33561

Az időközben énekesnőként debütált Lisa Marie nemrégiben tett egy újabb kísérletet, hogy tisztázza a történteket. Ezúttal az amerikai Rolling Stone magazinnak beszélt múltjáról.

Lisa Marie állítja, igaz szerelem volt az övék - legalábbis az ő részéről mindenképpen: "Természetesen Michael nevében nem tudok nyilatkozni, fogalmam sincs, mi motiválta abban, hogy feleségül vegyen. De azt tiszta szívvel mondhatom, hogy én szerelemből mentem hozzá, hittem neki, ahogy abban is, hogy mi ketten megváltoztathatjuk a világot. Bedőltem ennek az egész dolognak, de egyáltalán nem vagyok büszke rá." Egykori feleségét, aki állítja, hogy élt házaséletet a deviáns popsztárral, eleinte elbűvölte Jacko különcsége. Lisa Marie azzal áltatta magát, hogy támogatásával segíthet Jackónak túljutni a pedofil-botrány okozta törésen.