Snoop Dogg vizitje a nagymamánál

Vágólapra másolva!
Snoop Dogg két fellépés között éppen ezer éve nem látott nagymamájához indult, amikor is félúton betért egy éjjel-nappaliba, hogy meggyőzödjön afelől, nem vétette-e el az irányt. A 92 éves nagymami dél-karolinai otthonába már több száz rajongójával együtt érkezett.
Vágólapra másolva!

Snoop Dogg, a híres-hírhedt amerikai rapper két fellépés között éppen ezer éve nem látott nagymamájához indult, amikor is Charlotte és Myrtle Beach között félúton betért egy éjjel-nappaliba, hogy meggyőzödjön afelől, nem vétette-e el az irányt.

A látogatás híre gyorsan szárnyra kapott, így a 32 éves zenész (eredeti nevén Calvin Broadus) már több száz rajongóval a háta mögött érkezett meg a 92 éves nagymami dél-karolinai otthonába.

"Óh, nagyon örültem, hogy láttam őt. Egész kicsi volt még, amikor utoljára találkoztunk.Talán két vagy három éves. Mostanra meg már meglett férfi" - lelkendezett Dogg idős rokona, Earleen Broadus, majd hozzátette: "Már korábban is járt nálam egyszer - az ég áldja meg. Néhány dala nem is olyan rossz. De tudja, én hívő ember vagyok, a templomba is eljárok. Mondtam is neki, néhány dolgot azért ki kellene hagyni ezekből a zenékből, de ő csak annyit válaszolt: 'Jaj, nagymama, semmi baj nincs ezekkel a számokkal. Valamiből csak meg kell élnem.' De hát boldognak és egészségesnek látszott."

A csaknem kétórás szombat esti vizitet követően Snoop Dogg készített néhány közös fotót a helyi rendőrökkel, és átadott néhány dedikált CD-t az összesereglett rajongóknak.