Két férfi egyenként 25 millió dolláros pert akasztott P.Diddy nyakába, mondván: a rap-mogul stúdióját őrző biztonsági emberek mindenféle ok nélkül támadtak rájuk és verték meg őket.

Forrás: MTIThomas Guest és Damon Jackson állításuk szerint békésen sétálgattak Diddy stúdiója felé, hogy ott a rapperrel találkozzanak. Guest meg is próbált bejutni az épületbe, ekkor a "kétajtós szekrény méretű gorillák" rárontottak, és ütni és rugdosni kezdték.

A perirat szerint Guest még az eszméletét is elvesztette az ütlegelés során. Amikor Jackson megpróbálta legalább megmenteni társát, ő is kapott a pofonokból. Végül mindkettejüket kórházba kellett szállítani, ahol természetesen látlelet is készült róluk, jelenleg ez az egyetlen bizonyítékuk a bíróság előtt.

A rapper ügyvédje szerint a vádak alaptalanok, és természetesen sem Diddy, sem pedig a stúdió nem fog fizetni. Mindenesetre a per folyamatban van, s ha Diddy nem bizonyítja igazát, jó pár millióval lesz könnyebb a hírek szerint amúgy is apadó számlája.