Vágólapra másolva!
Robbie Williamset választotta ki a közelmúltban hazánkban is koncertező Sir Elton John Freddy Mercury szerepére az elhunyt Queen-énekes életéről szóló tévésorozatba.
Vágólapra másolva!

A volt Take That-énekes egyik barátja szerint "Sir Elton úgy gondolja, hogy Robbie nagyszerűen beválna. Ugyanolyan a színpadi mentalitása és a személyisége, mint Freddie-nek, és nagyon hasonlít az előadásmódjuk is. Robbie egy showman, aki szeret a színpad középpontjában lenni és a tömeggel együttműködni. Freddie is ilyen volt."

Cher kiszolgálja rajongóit/szorakozas/zene/20030922cher.html

1988. október 8-a volt az utolsó alkalom, hogy Mercury föllépett közönség előtt. Ez időben már nagyon gyenge volt, de nem akarta, hogy az emberek tudjanak az őt kínzó betegségről. A tényt egy nappal a halála előtt jelentette be, végül 1991. november 24-én halt meg AIDS-ben.

1992. április 20-án több neves rocksztár emlékezett az énekesre, mikor koncertet adtak a Wembleyben. A legnagyobb hódolat azonban az 1995. november 6-án kiadott album volt, a Made In Heaven, amit a három volt zenésztárs jelentetett meg.