Nagy emberek kis mondásai

Vágólapra másolva!
Diana Ross rossz szemmel nézi a modern lányok minimális ruhácskáit, az önmagát szándékosan elcsúfító Alice Cooper pedig a kezdetekről vall. Claudia Schiffer a gyakori és kötelező pezsgőzés miatt morog, Justin Timberlake pedig pókiszonyáról mesél. Az elmúlt hét emlékezetesebb mondásai közül mazsoláztunk.
Vágólapra másolva!

"Körülnéztem, és mindenütt ezeket a hősies rock-isteneket láttam, és arra gondoltam, hová lettek a rosszfiúk? Volt egy csomó Pán Péter, de Hook kapitány egy sem. Mick Jagger járt hozzá a legközelebb, de ő sem volt kifejezetten rossz" - magyarázta el Alice Cooper, hogyan alakította ki színpadi személyiségét.

"Megkérdeztem a három legfontosabbat, név szerint Madonnát, Bruce Springsteent és McCartneyt. Igent mondtak, de soha nem lett belőle semmi" - mondta Luciano Pavarotti, akinek még mindig van egy kívánságlistája, kikkel szeretne együtt énekelni a Pavarotti és barátai koncerten.

"Ha Arnold Schwarzenegger megnyeri a kormányzói választásokat Kaliforniában, akkor én azon nyomban indulok a 2004-es elnökválasztáson" - nyilatkozta Alec Baldwin, aki egyáltalán nincs elragadtatva a Terminátor sztárjának politikai ambícióitól.

"Amikor először ellátogattam a kínai Nagy Falhoz, olyan volt, mint egy utazás. Marihuánát szívtunk és ecstasyt szedtünk. Nagy élmény volt így először látni a Nagy Falat" - újságolta Tarantino, aki imádta új filmje, a Kill Bill forgatását Kínában, mert az országban pezsgő éjszakai élet folyik.

"A sötét középkorban vagyunk, ha J.Lo magasröptű zenei karrierrel dicsekedhet, mert mindez a hátsó felének köszönhető. És nézzünk szembe a tényekkel, ez van. Mert énekelni, azt nem tud" - kritizálta Jennifer Lopez hangját a komikusból lett rockénekes, Jack Black.

"Ez a munka mindenképpen stresszmentesebb, mint a kifutó, bár néha ez is
kimerít. Például az állandó pezsgőzések" - panaszolta a szőke szépség, Claudia Schiffer, aki lubickol új szerepében - ezúttal ugyanis a kifutó helyett a divatlapok hasábjain bizonyít.