Kylie titkos ingatlanbirodalma

Vágólapra másolva!
Kylie Minogue-ról kiderült, hogy egy egész ingatlanbirodalmat rakott össze - mindösszesen több mint 30 házat vásárolt már szerte a világon.
Vágólapra másolva!

A mostanában szexi imidzsétől szabadulni próbáló Kylie a show-bizniszből származó pénzét befektetvén eleddig nem kevesebb, mint 25 millió dolláros vagyont szerzett ingatlanokból. A befektetési tanácsokat saját - egyébként könyvelő - apjától kapta. Kylie ingatlan-karrierjét szülővárosában, az ausztráliai Melbourne-ben kezdte, Richmond kerület belső részeire koncentrálva, ahol is az árak az elmúlt években magasra szöktek.

Jeffrey Wilson, egy helyi ingatlanügynök a következőket mondta: "Nem tudom, hogy Kylie mikor vásárolta az itteni ingatlanait, de ha már tíz éve, akkor azóta legalább 100 százalékos hasznot realizálhatott. Nagyon bölcs befektetés volt." Kylie Minogue-nak ma már több mint 30 ingatlanja van, a legértékesebbek ezek közül a londoni luxuslakás Dél-Kensingtonban és egy káprázatosan berendezett egykori műteremlakás Párizs legdrágább negyedében.

Kylie minden gazdagsága ellenére nem éppen tékozló életmódjáról híres. Amikor a kilencvenes évek elején Londonba költözött, már jókora vagyont énekelt össze. Ennek ellenére kényszerítette magát, hogy mindössze heti 250 dollárból éljen meg.