Cher rekordokkal búcsúzott

Vágólapra másolva!
Cher élete utolsó élő fellépését adta Torontóban vasárnap este, mivel korábban megfogadta, hogy soha többé nem lép színpadra. Az 57 éves énekesnő már több alkalommal meghosszabbította a Living Proof című búcsúturnéját, de immár nincs tovább.
Vágólapra másolva!

Halloween alkalmából igen látványos bevonulást rendezett: csillogó boszorkányruhában ereszkedett le a színpadra. "Ez nem olyan, mint a többi búcsúkoncert. Jobb akkor abbahagyni, amikor még képes vagyok a fellépésre" - közölte Cher meghatódva, így a továbbiakban csak lemezfelvételeket készít, de fellépést már nem vállal, írja a WENN.

A Cher's Farewell Tour nevű búcsúturnéjával 2003 egyik legnagyobb - hasonló módon szerzett - bevételét tudhatja magáénak a színpadról távozó művésznő. A kalkulációk szerint mintegy 145 millió dollár származik jegybevételekből, és ezzel olyan csillagokat utasított maga mögé, mint Tina Turner, Madonna vagy Britney Spears - így lett Cher az élő koncerttel legtöbbet kereső női előadó a popzene történetében.

A még tavaly kezdődött és a vasárnap, Kanadában véget ért turné során az énekesnő 200 koncertet adott, és így kétmillió rajongó láthatta őt élőben. A fellépések sorozata a The Very Best of Cher című válogatáslemezt is az élbolyban tartotta: az album harminc hétig az élmezőnyben volt az Egyesült Államokban.