Pink örömmel bosszantja a kispolgárokat

Vágólapra másolva!
Pink nem hagyta magát megszelídíteni, mert ő csak édesanyja neveléséhez szeretne hű maradni, írja a WENN. Az énekesnő úgy véli, hogy nem kellene őt megváltoztatni, és sértésként vette, amikor a zeneipar mágnásai fejükbe vették, hogy egy kicsit elfogadhatóbbá teszik a nagyközönség számára.
Vágólapra másolva!

"Azt akarták, hogy illemórákra járjak, hogy külön leckéket vegyek a közszereplés terén és hogy csak bizonyos ruhákat vegyek fel. Mondanom sem kell, hogy nem álltam kötélnek. Mondtam, hogy az illemórákkal megsérteném az anyámat, de a közszereplésórák jöhetnek. A srác egy perc alatt lelépett. Nem vagyok diplomatikus, és nem is leszek, mert az anyám úgy nevelt, hogy nyugodtam mondjam ki, amit gondolok" - lázongott az énekesnő a napokban.

"Mindig elfelejtem, hogy a világ nagy része középszerű és kispolgári, és hátast dobnak az olyan csajoktól, akik csókolóznak, buliznak, vagy éppen berúgnak" - nyilatkozta Pink kezelhetetlen viselkedéséről.

"Én már 15 évesen eldöntöttem, hogy nem leszek olyan művész, aki csak kiáll a színpadra és a szerelemről dalol. Elhatároztam, hogy én magam leszek a dalaiban, teljes valómban. A dalaim a kapcsolataimról szólnak majd, olyan dolgokról, melyeket én gondoltam ki. Amióta csak az eszemet tudom, mindig énekeltem. Még beszélni sem tudtam, de már daloltam, közben rohangáltam körbe a lakásban és építgettem a saját fantáziavilágomat" - emlékezett a kezdetekre a popsztár.

Pink november 16-án az American Music Awards gálán lépett fel Sheryl Crow, Kid Rock, a Metallica, Britney Spears és Rod Stewart társaságában, december 10-én pedig a Billboard zenei díjátadóján lesz jelenése.