Kételkednek Victoria Beckham sikerében

Vágólapra másolva!
Victoria Beckham egyik régi ismerőse és munkatársa kételkedik abban, hogy a volt Spice Girl ismét sikeres lehet - márpedig heteken belül a boltokban lesz az énekesnő új kislemeze, amellyel diadalmasan szeretne visszamasírozni a popzene világszínpadára. A spanyol Plus információ szerint a fogai miatt gátlásos popsztár még egy specialistát is meglátogatott a siker érdekében.
Vágólapra másolva!

Forrás: EPA

Dane Bowers, aki 2001-ben már dolgozott az énekesnővel az Out of your mind című dal elkészítésekor, úgy véli, hogy a Real Madrid csillagának felesége képtelen megbirkózni az újabb stílusokkal. A zenészt maga Victoria kérte fel együttműködésre, ám Bowers nemet mondott, majd a spanyol Plusnak így magyarázta döntését: "Victoria hangilag nem egy Whitney Houston. Manapság az egész világ rappel vagy hip-hoppal próbálkozik, de ő, akármit is mond, nem tud ilyen stílusban énekelni."

"Hallottam az új anyagot, és egyáltalán nem vagyok biztos a sikerében. Megkértek, hogy dolgozzam egyik-másik felvételen, de túl elfoglalt vagyok ehhez" - fűzte hozzá a felkérés elől kitérő szakember, akinek kritikáit nehezen viselte a szólóban már kevésbé sikeres művésznő.

Forrás: EPA

A lapok szerint Victoria a napokban már új mosolyát villantotta a Buckingham-palotában tartott ceremónián, melyen férje, David Beckham a brit birodalom lovagja lett. A Plus szerint hétezer eurót hagyott az elmúlt hetekben egy fogorvosnál - és a beavatkozás következtében fogai rendezettebbek és fehérebbek lettek.

Victoria új videoklipjében királynőként tér vissza, koronával fején. A Let your head go - His groove dupla kislemez december 29-én jelenik meg.