Britney 900 négyzetméteren szorong

Vágólapra másolva!
A Los Angeleshez közeli Malibuban vásárolt házat Britney Spears, akiről nemrégiben terjedt el, hogy férjhez ment egyik háttértáncosához, Kevin Federline-hoz.
Vágólapra másolva!

Mint a Los Angeles Times jelentette, az 1980-as években épült, mintegy 900 négyzetméteres, 1700 négyszögöles telken elterülő ház nyolc hálószobával és nyolc fürdőszobával dicsekedhet. Tartozik hozzá természetesen úszómedence, külön fürdő, teniszpálya, edzőterem, szabadtéri konyha és több virágos kert. Ára pedig - legalábbis Spears kisasszony szempontjából - meglehetősen kedvezőnek tűnt, alig érte el a 6,9 millió dollárt. A Los Angeles Times szerint a 22 éves popsztár teljes vagyona óvatos becslések szerint is megközelíti a 32 millió dollárt.

Britney Spearsről szeptember 18-án terjedt el, hogy férjhez ment a 26 éves táncoshoz. Másnap azonban a pletykalapok felröppentették a hírt, miszerint a pár még nem rendelkezik házassági engedéllyel, amit a jogszabályok értelmében legkésőbb az esküvőt követő 90 napon belül be kell nyújtaniuk a hatóságoknak, különben a frigy érvényét veszíti.

A 22 éves Britney elismerte, hogy házassági kötelékük még nem teljesen hivatalos, de ígéretet tett arra, hogy a hiányt hamarosan pótolják. "Tudom, hogy még nem vagyunk teljesen törvényes házasok, de a jövő héten be tudjuk mutatni a házassági engedélyt. A fontos az, hogy szellemi értelemben már most is férj és feleség vagyunk" - tette hozzá a People című magazinnak nyilatkozva.

Nem mindenki nézi jó szemmel a turbékoló szerelmeseket, ugyanis amióta Britney és Kevin Federline (elvileg) házasok, egyre több életveszélyes fenyegetést kapnak. Sokakat frusztrál a 22 éves sztár sikere, vagyona és házassága - és egyesek ezt ki is fejezik. Egyik feldühödött levélíró például figyelmezteti a férjet, itt az idő, hogy Britney testőrétől megtanuljon lőni, mert szüksége lehet rá - írta a brit News Of The World. "Britney már megszokta a gyűlölködő leveleket, de nemrégiben Kevin azt kérte, vegyenek fel több biztonsági őrt" - mondta egy barátjuk.

[origo] - MTI