Hamar csúcsra ért a Corrs

Vágólapra másolva!
A 20. héten már felkerült a MAHASZ rádiós toplistájára a Corrs egyik dala. Nem is akármelyik és nem is akárhová: a Summer Sunshine című nóta rögvest a nagylemez megjelenése után már első.
Vágólapra másolva!

A The Corrs negyedik, legújabb stúdióalbumát, a Borrowed Heaven-t május 24-én adta ki az EastWest Records. Az első kislemezt az albumról, az Andrea Corr által írt fülbemászó dalt, a Summer Sunshine-t pedig május 3-án jelentették meg.

Forrás: [origo]

Az In Blue 2000-es nagy sikere után, a The Corrs egy kis időt a színpadtól távol töltött, hogy felfrissülve és feltöltődve térhessenek vissza a Borrowed Heaven-nel, mely a csapat 18 havi munkájának eredménye. A nagylemez felvételei Dublinben és Los Angelesben készültek, a producere Olle Romo volt. Az album tizenkét dalából tizenegyet a csapat írt. A tizenkettedik, Golden Globe díjra jelölt dal, a Time Enough For Tears Jim Sheridan In America című filmjéhez készült, Bono és Gavin Friday munkája.

A Corrs július 2-án és 3-án Bécsben és Grazban zenél, így a hazai rajongóknak sem kell sokat utazniuk ahhoz, hogy élőben lássák kedvenceiket.