Elmarad a Danzig fellépése az EFOTT-on

Nem lép fel az amerikai Danzig az EFOTT 2004-en - jelentette az X-Press hírügynökség. Az együttes betegségre hivatkozva mondta le péntek esti koncertjét, helyettük a Tankcsapda játszik majd a nagyszínpadon.

Az EFOTT egyik legnevesebb zenekarának számító Danzig alig két órával a tervezett indulás előtt, e-mailben jelezte a fesztivál menedzsmentjének, hogy az együttes visszamondja a fonyódi fellépést. "Annak dacára mondták le a koncertet, hogy a szerződés szerinti gázsijukat kifizettük, és a repülőjegyüket is elküldtük" - mondta Zakor Sándor, az EFOTT főszervezője.

Azokat, akik kifejezetten a Danzig miatt szerettek volna részt venni az idei EFOTT-on, a szervezők arra kérik, ne induljanak el. Ugyanakkor a fesztivál szervezői azt is elmondták, hogy az idei rendezvény az egyik legsikeresebb az EFOTT 29 éves története alatt. Ezt a fesztivál másik sztárfellépője, a német Liquido is megerősítette: az együttes tagjai a szerdai koncertjük után adott interjúban azt mondták, hogy hosszú évek óta nem volt olyan jó fellépésük, mint a fonyódi kempingben.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK