Megvert fotós perli Christina Aguilerát

Vágólapra másolva!
Kártérítésért beperelte egy fotós Christina Aguilerát, mert az amerikai popcsillag szolgálatában álló testőr leköpte, sőt jó alaposan be is húzott neki, amikor egy hajnali órán megleste és megörökítette a holtrészeg popénekesnőt.
Vágólapra másolva!

David Keeler egy tavalyi, májusi éjszakán órákig posztolt egy hollywoodi bár bejáratánál, és sikerült is lencsevégre kapnia a szórakozóhelyről igencsak ingadozó lábakkal kocsijához igyekvő Christinát. Alig kattintotta el azonban masináját, a luxusjárműből kivágódott Aguilera méretes testőre, leköpte a fotóriportert, s miután öklével az arcába vágott, még ki is oktatta a művésznő iránti kötelező tiszteletadásról.

Most beadott feljelentésében Keeler összeg megjelölése nélkül kártérítést követel az elszenvedett testi és lelki sérelemért.

A művésznő a közelmúltban kénytelen volt lemondani turnéjának észak-amerikai részét, ugyanis problémák adódtak hangszálaival. A csalódott rajongók azonban mégsem fordítottak hátat kedvencüknek, a napokban a Teen Choice szervezet jelölte őt 2004 legjobb énekesnői közé, majd a VMA listájára került fel a Voice Within, a legjobb női videoklipek közt fog versenyezni.