Mariah Carey szabad - és Miminek hívja magát

Vágólapra másolva!
Mariah Carey rajongói eztán - ha sikerül odaférkőzni hozzá - nyugodtan szólíthatják a művésznőt Miminek, erre az új lemezzel készülő énekesnő egyenesen felkérte híveit.
Vágólapra másolva!

Az énekesnő csatlakozik azokhoz a dívákhoz, akiknek más, alternatív nevük is van, mint például Jennifer Lopez (J.Lo) vagy éppen Madonna (mostanában Esther). Régi-új neve a tervezett lemez címében is felbukkan: The Emancipation of Mimi.

"Mimi az egy igen személyes becenév, csak azok használják, akik a legközelebb állnak hozzám. Egyike azon kevés dolognak, amit megtartottam magamnak, mikor választóvonalat húztam az ismert személyem és a magánéletem közt" - magyarázta Carey.

Az énekesnő szeretné, ha a testőrök nem őriznék olyan szorosan, szeretne közelebb kerülni rajongóihoz. Elmondása szerint elege van abból, hogy megfeleljen mások "Mariah Carey-képének", elege van a bizonytalanságból, és szeretné, ha valós énjét is megismernék a rajongók. "Most úgy érzem, hogy őszintén mondhatom, hogy ez vagyok én, ez az igazi énem, kell vagy nem" - közölte.

"Életemben először szabadnak érzem magam, és nem szégyellem azt, aki vagyok" - tette hozzá a 125 millió eladott nagylemezzel rendelkező énekesnő, akit az a megtiszteltetés ért, hogy a latina.com épp a napokban választotta be a legkiemelkedőbb latin művésznők közé. Carey - akinek 15 kislemeze került fel különböző listák élére - így előkelő társaságba került. A listán olyan nevek szerepelnek, mint Celia Cruz, Salma Hayek, Shakira, Jennifer Lopez vagy Penélope Cruz.