Halottat találtak Eminem egyik stúdiójában

Vágólapra másolva!
Tegnap holtan találtak egy Jordániából érkezett, majd Detroitban letelepedett zenészt a saját stúdiójában - ahol korábban Eminem is dolgozott. Két lövéssel terítették le. A fekvő holttestet kedd délelőtt találta meg egy ügyfél - írja a Detroit Free Press.
Vágólapra másolva!

Pár héttel ezelőtt Amjed A. Abdallah azzal hívta fel magára a sajtó figyelmét, hogy az eBay internetes oldalon azzal a reklámmal próbálta eladni a Ferndale-ben található zenei stúdióját, hogy az a hely, ahol egykoron még Eminem is felvett számokat. Tegnap délelőtt holtan találták saját stúdiójában.

A helyi rendőrség szóvivője, Norm Raymond szerint a test állapotából a szakértők arra következtettek, hogy két napja halott lehetett, talán vasárnap történhetett a gyilkosság. Erre a következtetésre jutottak a nyomozók is, ugyanis Abdallah aznap még beszélt telefonon egy barátjával - utána viszont már senki nem látta.

Abdallah ismert volt a környéken, a Howling Diablos nevű bandában dobolt. A 36 éves áldozat, akit barátai A. J.-ként ismertek, a stúdióban dolgozott, és felette, egy apartmanban lakott - közölte a szóvivő. A rendőrség szerint nem valószínű a bosszú, inkább a rablás jöhet szóba, ugyanis a hangfelvevő berendezések hiányoznak a stúdióból. A helyszínen három pisztolylövés dördült.

"Nagyszerű zenész volt, kiváló szórakoztató. Nagyon színes személyiség volt, akit igen szerettek az ismerősei. Mélyen érző, vidám srác volt" - emlékezett meg zenekari társáról Tino Gross, a Howling Diablos frontembere.

Abdallah Jordániából érkezett az Egyesült Államokba tizenöt évvel ezelőtt. Cincinnatiban telepedett le először, ott megnősült, majd elvált, fia is született. Pár évvel később költözött Detroitba, majd a helyi zenei élet egyik ismert figurája lett.

A korábban Eminem által is használt helyiségeket - melyek egy 1950-ben épített épületben vannak - "Eminem Recording Studio" néven hirdette az eBay oldalain. A hirdetés december 15-én került fel a világhálóra, és akadt is egy 215 ezer dolláros ajánlat.