Madonna stílust vált

Vágólapra másolva!
Az Angliában élő Madonna a brit rockzene hatására úgy döntött, hogy valamivel rockosabb lesz a következő album.
Vágólapra másolva!

"Nagy-Britanniában élve Madonna nagy rajongója lett a Franz Ferdinand zenéjének, és nagyon bírja a The Darkness stílusát. Közel van ahhoz, hogy befejezze az új album munkálatait, és van benne egy igen rockos vonal" - újságolta egy forrás a brit The Sun című lapnak.

A hírek arról is szólnak, hogy a Toxic alkotóit is felkérték, hogy írjanak dalokat az új nagylemezre. Avant és Bloodshy producerek munkájaként az említett dal éppen vasárnap este kapott Grammyt - ezzel Britney első ilyen trófeáját szerezte.

Madonna új albuma még idén a boltokban lesz, és a jelek szerint szakít az American Life pophangzásával, a lágyabb, táncosabb vonallal. A 46 éves énekesnő - aki egy angol rendezőhöz, Guy Ritchie-hez ment hozzá - a brit zenékért rajong, így szeretné, ha "egy egész rockegyüttes" venné fel a lemezt.

Forrás: Red Dot

Madonna (egyik) vadóc korszakában, a 90-es években

A Femalefirst szerint még hangszert is kezébe vesz, a dalok egy részében ő kezeli majd a ritmusgitárt. "Madonna teljesen képben van azzal, hogy milyen zene van a listák élén. A 2004-es év gitáralapú muzsikáit is jól ismeri" - nyilatkozta egy bennfentes.