Vége Elton John és Madonna vitájának

Vágólapra másolva!
Elton John békülékeny hangulatba került, elmondása szerint bocsánatot fog kérni Madonnától, ha találkoznak. Korábban volt néhány pengeváltásuk, melyet a média örömmel közvetített.
Vágólapra másolva!

A brit énekes közölte a napokban, hogy elnézést kér majd Madonnától abban az esetben, ha összefutnak egy partin - írja az Ananova. Emlékezetes, hogy az 57 éves művész azzal vádolta a pop királynőjét, hogy átveri a közönségét, koncertjein csak tátog, imitálja az éneklést. Elton John szerint ezeket a szavakat csak a "pillanat hevében" mondta, méghozzá igen szerencsétlen körülmények közepette, egy "igen piás ebéd után".

"Nem akarom, hogy ez az ügy nagyobbra dagadjon, mert én kedvelem Madonnát. Ez olyan dolog volt, amit a pillanat hevében mondtam, bizonyára nem kellett volna ezt tennem. Hogy elnézést kérek-e tőle, ha találkozunk? Igen, mert én nem szeretném megsérteni egyetlen művész érzéseit sem" - magyarázkodott a bizarr napszemüvegek híve.

Elton John akkor nyilatkozott becsmérlően, lekicsinylően Madonna színpadi teljesítményéről, mikor pár hete a londoni Q Awards alkalmával a legjobb élő előadás kategóriában jelölték az énekesnőt. Akkor dühöngve azt mondta, hogy minden tátogó, valójában nem éneklő művészt, aki ezért elkér 75 fontot, le kellene lőni.

Liz Rosenberg, Madona szóvivője persze nevetségesnek és abszurdnak tartotta a vádakat, ő inkább a kemény munkáról, a tiszta, igaz hangokról beszélt.