Kelly Osbourne újra elvonókúrán

Vágólapra másolva!
Ozzy Osbourne lánya egy pasadenai drogrehabilitációs klinikára vonult be a múlt héten, ami azt jelenti, hogy új lemeze megjelenését is ott "ünnepli majd". Kelly már nem először szorul egyébként kezelésre drogfüggősége miatt.
Vágólapra másolva!

A US Weekly magazin szerint a húszéves Kelly Osbourne a múlt hét csütörtökén vonult be a kaliforniai Pasadenában levő Las Encinas klinikára, ahol vélhetően eltölt majd néhány hetet.


"Kelly újra visszasüllyedt a régi bajaiba, és nincs túl jól. Mindenki segíti őt a helyzetében" - mondta a lapnak Kelly név nélkül nyilatkozó ismerőse. A US Weekly megszólaltatott egy másik forrást is, aki szerint "Kelly barátai aggódnak ugyan, de tudják róla, hogy erős, és korábban megbirkózott a problémával, remélhetőleg most is meg fog."


2004 áprilisában ugyanis az énekesnő már töltött egy kis időt egy malibui klinikán, ahol makacs gyógyszerfüggősége miatt kezelték. Mint ismeretes, Kelly apja, Ozzy és bátyja, Jack is hosszabb-rövidebb ideig küzdött kábítószerproblémákkal.


Kelly egyébként éppen új lemezének megjelenése alatt is a klinikán lesz majd, hiszen második albuma, a Sleeping in the Nothing a héten kerül a lemezboltokba, és az énekesnő új arcát mutatja majd. Az eddigi nem túl sikeres, tini rockboszorka imázsát áramvonalasító Kelly ugyanis egy slágeres elektropop lemezzel jelentkezik, és a dalszerzésben az a Linda Perry volt a segítségére, aki többek között Gwen Stefani slágereit is jegyzi.