Gengszter-minioperával folytatja Robbie Williams

Vágólapra másolva!
Új lemezzel jelentkezik az ősszel Robbie Williams. A brit énekes hatodik szólólemeze októberben jelenik meg Európában, ám az még nem világos, hogy Amerikában mikor lát napvilágot az album. Még az is lehet, hogy egyáltalán nem.
Vágólapra másolva!

A volt Take That-sztár két éven keresztül dolgozott új anyagán Los Angelesben, és már azt is lehet tudni, hogy az új lemez címe Intensive Care lesz. A nagy sikerű, 2003-as Escapology album folytatása október 24-én jelenik meg Európában, ám az amerikai megjelenés dátuma még nem ismert.

Sőt, még az is lehet, hogy Robbie végleg letesz Amerika meghódításáról, annak ellenére, hogy már évek óta ott él. Az Escapology ugyanis az erős promóciós kampány ellenére a vártnál sokkal kevesebb példányban kelt el az Atlanti-óceánon túl, összesen 136 ezret vettek meg belőle (összehasonlításképpen: a Coldplay X&Y című idei lemezéből csak az első héten több mint 700 ezret adtak el az Egyesült Államokban).

Az mindenesetre biztos, hogy az új album első kislemeze a Tripping című szám lesz, amelyről Robbie azt írta a honlapján, hogy "egyfajta gengszter-miniopera", és a rádiók már szeptember 5-től játszani fogják. Turnéról egyelőre nincs hír, az viszont biztos, hogy az énekes október 9-én, Berlinben a 12 ezer férőhelyes Velodromban ad egy koncertet, melyet szerte Európában mozikban közvetítenek majd.

Robbie Williams szólóban eddig 35 millió albumot adott el világszerte, és csak Nagy-Britanniában tizennyolc dala jutott a top 10-be.