Regényt ír a milliomos rapper

Vágólapra másolva!
Snoop Dogg úgy döntött, hogy regényírásra adja a fejét, és ezzel a nők számára vonzóbb oldalát mutatja majd meg kiadója szerint.
Vágólapra másolva!

A Calvin Broadus néven anyakönyvezett rapper önéletrajzi elemekre épülő regénycikluson dolgozik jelenleg, és a sorozat első része októberben lesz majd olvasható, Love Don't Live Here No More (Többé már nem él itt a szerelem) címmel.

A történet egy fiatal fekete fiúról szól majd, aki Dél-Kaliforniában az utca kegyetlen világában próbál talpon maradni, és közben hiphop-előadói karrierjét is egyengeti, melynek köszönhetően végül hírnevet szerez és minden mást, ami ezzel jár.

A könyvet kiadó Atria Books szerint a könyv hozzájárulhat Snoop rajongótáborának növeléséhez, ugyanis a rappernek egy teljesen új oldalát mutatja majd be: "Snoop a műfaja természetéből adódóan igazi történetmesélő alkat" - mondta a kiadó képviselője, Kathleen Schmidt.

"A könyvek sokkal inkább szólnak majd a női közönséghez, mint a zenéje, így lehetősége lesz megmutatni egy olyan oldalát, amelyet nem ismernek, főként a női hallgatók számára."