Sztárparádé és sikoltozó tinik a VIVA Cometen

Vágólapra másolva!
Hatodik alkalommal, hatalmas show keretében osztották ki az idei VIVA Comet zenei díjakat Magyarországon. Gáspár Laci és a Groovehouse ismét Comet gömbbel térhetett haza, míg a tavalyi év sikeres előadója, Lola a legjobb új előadóként vehette át a díjat. Az érdeklődés nem maradt el: a zsúfolásig telt SYMA csarnokban a rajongók mellett a hazai sztárvilág is képviseltette magát, bár a nagy számban felvonuló tinédzserlányok túlnyomó többsége egy német zenekarra, a Tokio Hotelre volt kíváncsi. Képes beszámolónk videoanyaggal.
Vágólapra másolva!

A díjkiosztó eseményt a korábbi helyszínekhez képest nagyobb közönség befogadására alkalmas SYMA csarnokba rendezte a zenetévé, felkészülve az évről-évre növekvő érdeklődésre. Mint az hamar kiderült, a Tokio Hotel meghívása igazi mesterhúzásnak bizonyult, a német tinibanda ugyanis már-már a beatkorszakot idéző őrületet váltott ki a lányoknál.

Így a 2006-os VIVA Cometre már a rendezvényt megelőző hetekben elkapkodták a jegyeket. A kapunyitást követően pillanatok alatt megtelt a SYMA csarnok arénája a már órák óta a kerítés előtt tolongó rajongókkal, akik nem győzték kivárni a show kezdetét: tapssal és füttyszóval sürgették kedvenceik (az esetek többségében ez a Tokio Hotelt jelentette) színpadi produkciójának kezdetét. A tumultuózus jeleneteket sem nélkülöző tolongás a kapunyitás után a csarnokban folytatódott.

Magyarország legrangosabbnak tartott zenei díjkiosztójára természetesen a honi sztárvilág színe-java is kíváncsi volt, a hazai énekesek és együttesek mellett sorozatszínészek, sportolók, műsorvezetők, modellek vonultak végig a hosszú szőnyegen, hogy kiemelt helyről nézhessék végig a műsort a jelöltekkel.

A teljesség igénye nélkül ott volt Ákos, Csonka András, David Merlini, a Fiesta zenekar, a Fresh, Gallusz Niki, Ganxsta Zolee, a Hip Hop Boyz, a Hooligans, Kamarás Iván, Kiszel Tünde, Majka, Noszály Sándor, Pély Barna és Galambos Dorina, Schobert Norbi és Rubint Réka, a Sugarloaf együttes, a Supernem zenekar, Szinetár Dóra, Tornóczky Anita, Tóth Gabi és Palcsó Tomi, Tóth Vera, és természetesen a Barátok közt sztárjai, illetve a Való Világ egykori villalakói is feltűntek a tömeg soraiban.

Forrás: [origo]

A kapunyitás pillanata


Díjátadóként színpadra lépett a Kossuth-díjas színésznő, Eszenyi Enikő, továbbá Kapócs Zsóka, Lilu, Németh Kristóf és Fenyő Iván.

A VIVA két műsorvezetője, Kisó és Kristóf konferálta fel a produkciókat, és persze a nyerteseket. Kisó az est folyamán kétszer öltözött át, ruháit S. Hegyi Lucia külön erre az alkalomra tervezte és készítette el. Méregdrága ékszerei miatt az est folyamán testőrök őrizték minden lépését.