Ölre megy Shakira és a Red Hot Chili Peppers

2006.08.01. 15:43

Shakira és a Red Hot Chili Peppers egyaránt hét jelölést kapott az idei MTV videoklip-gálára, így ez a két előadó számíthat a legtöbb díjra augusztus 31-én, New Yorkban.

Shakira természetesen nyári nagy slágere, a Hips Don't Lie klipjével képviselteti magát hét kategóriában, így eséllyel pályázik az év klipje és a legjobb női előadói videó címére, míg Anthony Kiedis csapata a Dani California-ért kaphatja meg az év legjobb rock videója díját.

Őket Madonna és az új emo-rock sikercsapat, a Panic! At The Disco követi öt-öt jelöléssel (előbbi a Hung Up, utóbbi pedig az I Write Sins Not Tragedies klipjéért), Christina Aguilera pedig négy kategóriában indul az Ain't No Other Man-nel.

A 23. MTV Video Music Awards gáláján számos nagy névvel találkozhatunk majd a pódiumon is, hiszen fellép majd Beyoncé, a Killers, a Raconteurs, a Panic! At The Disco és a SexyBack című új kislemezével a közeljövőben visszatérő, Justin Timberlake. Újítás viszont, hogy ezúttal a díjkiosztó honlapján bárki leadhatja szavazatát az összes kategóriában.

A jelöltek listáját nézve, komoly versengés várható a női előadók között, ahol Shakirát Kelly Clarkson, Madonna és Christina Aguilera szoríthatja meg, míg a pop videók között utóbbi kettő mellett újfent Shakira, illetve Nelly Furtado és Pink is ringbe száll majd. A legjobb rock videó címet a RHCP mellett a Green Day, az AFI vagy a Panic! At The Disco is elhódíthatja.

Előző
  • 1
  • 2
Következő

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK