Orosz milliárdost boldogított J-Lo

Vágólapra másolva!
Jennifer Lopez és James Brown lépett fel egy orosz milliárdos születésnapi partiján. A moszkvai piactulajdonos dollármilliókban mérhető gázsiért csábította el a két sztárt.
Vágólapra másolva!

Egy orosz milliárdos születésnapi partiján énekelt Moszkvában Jennifer Lopez, az amerikai színész-énekesnő a hétvégén - jelentette a Komszomolszkaja Pravda. Az orosz lap szerint a hollywoodi csillag honoráriuma legalább másfél millió dollár (307 millió forint) volt - de talán több is.

Az orosz üzleti, politikai és médiavilág számos ismert személyisége - köztük Jurij Luzskov moszkvai polgármester - volt jelen Telman Iszmajlovnak, a moszkvai Cserkizovszkij piac tulajdonosának 50-ik születésnapja alkalmából rendezett pazar fogadáson, amelyen az amerikai sztár többet is elénekelt legnagyobb sikerszámai közül.

A moszkvai lap szerint a honorárium összege azért múlhatja felül a kialkudott másfél millió dollárt, mert Jennifer Lopez 600 ezer dollárt követel a parti kezdetének másfél órás halasztása miatt.

Iszmajlov személyesen mondott köszönetet az amerikai énekesnőnek, és gyémántokkal ékesített aranymikrofont adott át neki. Az ünnepségen, amelyet a Szafisza luxusközpontban rendeztek, fellépett zenekarával James Brown, "a soul keresztapja" is.