Csütörtökön debütál Kylie Minogue új dala

Vágólapra másolva!
Kylie Minogue visszatérésére most már nem sokat kell várnia rajongóinak. Az ausztrál popdíva vadonatúj dala, a 2 Hearts című felvétel ugyanis holnap debütál a brit rádiókban.
Vágólapra másolva!

Jó hír Kylie rajongóinak: november 26-án landol a lemezboltok polcain az énekesnő visszatérő új stúdióalbuma, ami épp tizedik lesz a sorban és szimplán csak X címet viseli majd.

A négyévnyi - részben kényszerű - hallgatás után készült új korong első beharangozója viszont már holnaptól hallható a nagyobb európai rádiók frekvenciáin. A 2 Hearts címet viselő új Kylie-dal producere Kish Kash volt, akiken kívül még számos producer segítette Kylie-t a nagy visszatérésben. Így a tizenhárom új dal felvételénél a svéd Bloodshy & Avanton és a Robbie Williams sikereiért felelős Guy Chambersen kívül Cathy Dennis, Richard Stannard és az idei év egyik nagy szigetországi felfedezettje, Calvin Harris is segédkezett.

A dallal együtt debütál egyébként az új videoklip is a világ összes nagyobb zenecsatornáján. Kylie nagy visszatérésére egyébként már elég régóta zajlanak az előkészületek. A hivatalos sajtóközlemény szerint az albummal egy időben egy dokumentumfilm is napvilágot lát, mely az ausztrál énekesnő elmúlt négy esztendejéről, a rákkal való harcáról és exkluzív betekintést ad Kylie 2006-os Showgirl Homecoming elnevezésű turnéjáról. A White Diamond címet viselő film rendezője Kylie régi jóbarátja, William Baker volt, és a tervek szerint egy-két nagyobb mozivetítésen felül mindez DVD kiadványon is napvilágot lát december magasságában. A DVD dupla korongnyi anyagot fog tartalmazni, egy teljes melbourne-i koncert anyagával és számos exkluzív backstage felvételekkel kiegészülve. Kylie-val kapcsolatos hír szintén, hogy már elfogadta a jövő évi Brit Awardson való fellépésről szóló felkérést, ahol - ha minden igaz - újból Robbie Williams-szel lépnek majd színpadra.

Kylie új lemezének tracklistája:

2 Hearts
Like A Drug
In My Arms
Speakerphone
Sensitized
Heart Beat Rock
The One
No More Rain
All I See
Stars
Wow
Nu-di-ty
Cosmic