Tucatnyian táncolnának Timberlake-kel

Vágólapra másolva!
Tíz női és két férfi jelentkező közül kerül majd ki az a szerencsés, aki együtt léphet fel Justin Timberlake-kel a Grammy-gálán.
Vágólapra másolva!

A My Grammy Moment (Az én Grammy-pillanatom) elnevezésű versenyen 18 és 30 közötti, amatőr jelentkezők vehettek részt egy magukról készült videóval, és a Recording Academy zsűrije választotta ki a tizenkét döntőst. "Lehengerlően sok videót kaptunk, és a kiválasztott jelentkezők Amerika legkülönbözőbb részeiről érkező tehetségek" - mondta a Recording Academy elnöke, Neil Portnow.

A versenyzőkre az internetezők szavazhatnak, és az öt döntős személyét január 17-én jelentik majd be, majd az utána következő hétvégén szűkül le a mezőny háromfősre. A három döntős mindegyike próbálhat majd Timberlake-kel Los Angelesben, és utána sms-ben és online lehet szavazni a győztesre még a február 11-i Grammy-gála alatt is.

A CBS által élőben sugárzott díjátadón jelentik majd be a győztes személyét, akinek ezt követően jön majd el élete nagy pillanata, amikor is elénekelheti Justin Timberlake-kel a SexyBack című slágerét.