Justin Timberlake: házasság vagy szex

Vágólapra másolva!
Justin Timberlake amerikai énekes nemrég bevallotta: azért nem veszi feleségül kedvesét, Cameron Diaz színésznőt, mert nem akarja, hogy tönkremenjen a szexuális életük - szerinte ugyanis ez a házasság egyenes következménye.
Vágólapra másolva!

Justin Timberlake amerikai énekes egy televíziós interjúban bevallotta: azért nem veszi feleségül a kedvesét, Cameron Diaz színésznőt, mert nem akarja, hogy tönkremenjen a szexuális életük. "Imádunk egymással lenni, és a hálószobában is nagyszerűen működnek a dolgok. Miért akarnék elrontani valamit, ami jól működik?" - válaszolta Timberlake arra a kérdésre, mikor veszi végre feleségül a barátnőjét. - "A házasság nagyon sok mindent megváltoztat, és én nem akarok abba a csapdába esni, mint sokan mások, akik összeházasodtak, és utána gyorsan megutálták egymást."

Timberlake és Diaz már több, mint három éve vannak együtt, de az esküvőjük egyre várat magára, annak ellenére, hogy a bulvársajtó folyamatosan tele van kettőjük eljegyzésének hírével. "Nem tartottunk eljegyzést" - mondta az énekes az interjúban. - "Igazából csak arra vágyom, hogy Cameron végre térdre ereszkedjen előttem, és megkérje a kezemet. De sajnos még nem kaptam tőle gyűrűt."

Annak ellenére, hogy Justin Timberlake folyamatosan cáfolja a házasságáról szóló híreket, barátnője, Cameron Diaz - aki kilenc évvel idősebb az énekesnél - szinte minden nyilatkozatában arról beszél, mennyire szeretne már családot alapítani. "Nagyon szeretnék már gyereket, és remélem, hogy ugyanolyan jó anya leszek, mint a saját szüleim. Rengeteget köszönhetek nekik" - mondta a Charlie angyalai című filmben főszerepet játszó színésznő egy interjúban.